Bijbelvers van de dag

Zalig is de man, die in verzoeking volhardt, want, wanneer hij de proef heeft doorstaan, zal hij de kroon des levens ontvangen, die Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben.

Doneren

DSB rekeningnr: ( SRD )   
DSB rekeningnr: ( USD )   
DSB rekeningnr: ( EURO ) 

Womens ministry

Womens MINISTRY

Het is nu weer een tijd geleden dat wij met de vrouwenministry zijn begonnen. Doel en visie van de ministry is om de zusters van de gemeente bewust te maken hoe waardevol en uniek ze zijn, maar ook om Gods plan in hun leven te ontdekken en natuurlijk hun bestemming om te weten wie ze zijn in Christus. Onze missie is ook om vrouwen te stichten, toe te rusten om hun potentie te ontdekken, ze op te trekken, te bemoedigen en om minderwaardigheid af te schudden en hun waardigheid terug te vinden in Jezus.

Wij hebben samenkomsten gehad waar er sprekers werden uitgenodigd om over bepaalde onderwerpen te spreken z.a. menopauze, baarmoederhalskanker, overgewicht, dieet enz. Wij hadden ook van Stg. Lobi de gelegenheid gehad om de vrouwen te sturen voor baarmoederhalskanker onderzoek, wat heel goed is gegaan. Er zijn trainingen verzorgd z.a. handenarbeid, tienerzwangerschap, ziekenverzorging, rouwverwerking en sociale zorg. Wij hebben ook een vrouwenretraite gehad buiten de stad voor een weekend. Een paar uitstapjes naar recreatieoorden voor een hele dag en kerstvieringen. In de gemeente hebben wij een “love box” voor de sociaalzwakkeren waar de gelovigen levensmiddelen in kunnen doen.

Over ons

De officiele opening van Tabernacle of Faith and Love Ministries heeft plaats gevonden op vrijdag 29 juli 2011.
Lees verder »»

In contact blijven

Adres: Kwattaweg 96
P.O.Box 12624
Paramaribo, Suriname
Telefoon: (597)472657
E-mail: tofaithandlove@hotmail.com

Social icons

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Tabernacle of Faith and Love