Bijbelvers van de dag

Zalig is de man, die in verzoeking volhardt, want, wanneer hij de proef heeft doorstaan, zal hij de kroon des levens ontvangen, die Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben.

Doneren

DSB rekeningnr: ( SRD )   
DSB rekeningnr: ( USD )   
DSB rekeningnr: ( EURO ) 

Teens

hey guys like share en kom gew die dag kijken wat er zal gebrn het zal gezellig zijn alle jeudigen tieners adults een ieder is welkom see u there en nogmaals #LIKE#SHARE#TAG

Posted by Roan Sanvisi on Friday, August 11, 2017

Het tienerwerk staat onder leiding van Mitchel en Abigail van Broekhoven.. Samen met zijn echtgenote Abigail hebben ze eerst in de werkgroep van de jeugd hun krachten gegeven, waarna zij door de apostel gevraagd werden om per 1 januari 2011 leiding te geven aan het tienerwerk. Ze begonnen met 20 tieners. En nu, na een jaar, mogen zij leiding geven aan een groep van 70/80 tieners. Het tienerwerk doen zij voorlopig alleen nog met zr Alisa Darson- Grant. Zij zet zich ook volledig in voor het werk ondanks haar drukke werkzaamheden op de universiteit en op de opleiding s’avonds.De tienerdienst wordt elke zaterdag van 17.00u. -18.30u gehouden. Het programma is speciaal afgestemd op tieners; op een heel luchtige manier wordt hen de normen en waarden van het christelijk leven bijgebracht. Ook hier worden actuele zaken behandeld waarmee tieners te kampen hebben. Hierbij zijn ze vrij om zich te uiten of vragen te stellen.

Heeft u vragen bel naar Tabernacle of Faith and Love Ministries Telefoonnummer: 472657

foto van Tabernacle of Faith and Love Ministries Suriname.

Over ons

De officiele opening van Tabernacle of Faith and Love Ministries heeft plaats gevonden op vrijdag 29 juli 2011.
Lees verder »»

In contact blijven

Adres: Kwattaweg 96
P.O.Box 12624
Paramaribo, Suriname
Telefoon: (597)472657
E-mail: tofaithandlove@hotmail.com

Social icons

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Tabernacle of Faith and Love