Bijbelvers van de dag

Zalig is de man, die in verzoeking volhardt, want, wanneer hij de proef heeft doorstaan, zal hij de kroon des levens ontvangen, die Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben.

Doneren

DSB rekeningnr: ( SRD )   
DSB rekeningnr: ( USD )   
DSB rekeningnr: ( EURO ) 

Over ons

De officiele opening van Tabernacle of Faith and Love Ministries heeft plaats gevonden op vrijdag 29 juli 2011.
De officle inzegening is geschied op zaterdag 30 juli 2011 door Senior Pastor Jan Zijlstra van de Levensstroom gemeente uit Nederland.
De oprichters van de Tabernacle of Faith and Love Ministries zijn Apostel Eric en Pastor Henna Tjin Kon Kiem, de oprichting van de gemeente was op 3 januari 1999.

Bekering en geestelijke groei Apostel Eric Tjin Kon Kiem is vijftig jaar geleden tot bekering gekomen tijdens de opwekking die toen plaats vond in Theater Thalia te Paramaribo Suriname onder leiding van evangelist Karel Hoekendijk. Maar rond zijn zeventiende viel hij zover terug, dat hij niets meer te maken wilde hebben met God.
Op zijn achttiende vertrok hij voor zijn studie naar Nederland en na ongeveer een jaar daar gewoond te hebben, ontmoette hij zijn vrouw Henna. Na een jaar trouwden ze en kort na dat huwelijk werd een ongeneeslijke evenwichtsstoornis bij hem ontdekt. De 22 jarige Eric keerde terug naar Suriname met zijn jong gezin – inmiddels was hun eerste kind geboren – en de ziekte verergerde. Zijn broer Purcy, die in dezelfde periode als hem was bekeerd, probeerde hem te overhalen om de Heer weer te dienen, maar hij verhardde zijn hart voor het evangelie.

Over ons

De officiele opening van Tabernacle of Faith and Love Ministries heeft plaats gevonden op vrijdag 29 juli 2011.
Lees verder »»

In contact blijven

Adres: Kwattaweg 96
P.O.Box 12624
Paramaribo, Suriname
Telefoon: (597)472657
E-mail: tofaithandlove@hotmail.com

Social icons

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Tabernacle of Faith and Love