Bijbelvers van de dag

Zalig is de man, die in verzoeking volhardt, want, wanneer hij de proef heeft doorstaan, zal hij de kroon des levens ontvangen, die Hij beloofd heeft aan wie Hem liefhebben.

Doneren

DSB rekeningnr: ( SRD )   
DSB rekeningnr: ( USD )   
DSB rekeningnr: ( EURO ) 

Bijbelstudies

Het bestuderen van Godswoord is zeer belangrijk in het leven van een wederom geboren Christen. Dagelijks onderzoek van het woord het zij individueel of in groepsverband is warm aan te bevelen. behalve dat je kennis op doet leer jij ook tijdens het bestuderen van de Bijbel hoe onze lieve Heer denkt en wat Hij van jou verlangt. Tijdens de samenkomsten wordt Godswoord doormiddel van predikingen in begijpelijke taal en met voorbeelden uit het dagelijksleven uitgelegd. Dit zijn namelijk van de gouden momenten waar jij onder het woord kan zitten en luisteren naar hoe te wandelen als gelovige, wat na te laten en wat op te pakken. In een woord gezegd bestuderen van Godswoord is benzine voor je geestelijk leven. Geen auto kan voort zonder benzine, zo ook wij niet zonder het bestuderen van de Bijbel.
Onze lieve Heer weet het daarom zegt hij in Hosea 6:4, Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis.
D.w.z Gods woord lezen/bestuderen geef kennis en inzicht. Maak er gretig gebruik van om het lezen en bestuderen van Gods woord tot een dagelijkse gewoonte te maken. Vraag de Heilige Geest om wijsheid hoeveel tijd je hiervoor moet uittrekken.

Over ons

De officiele opening van Tabernacle of Faith and Love Ministries heeft plaats gevonden op vrijdag 29 juli 2011.
Lees verder »»

In contact blijven

Adres: Kwattaweg 96
P.O.Box 12624
Paramaribo, Suriname
Telefoon: (597)472657
E-mail: tofaithandlove@hotmail.com

Social icons

© 2017 Alle rechten voorbehouden. Tabernacle of Faith and Love